Izmanto kodu PRODIGY25 un saņem 25% atlaidi visai Prodigy produkcijai!

Apskati Prodigy produktus TE

BEZMAKSAS PIEGĀDE SMARTPOST PAKOMĀTĀ. IZSŪTĀM VIENĀ DARBA DIENĀ!

Menu

« »
Cart

JAUNUMI preces

Personas datu apstrāde

Tiešsaistes veikala personas datu pārzinis ir uzņēmums Discsport LLC (reģ. nr. 12067162) ar adresi Papiniidu ielā 9, Pērnavā, 80042, Igaunijā. Uzņēmuma tālrunis +372 553 8065 un e-pasta adrese Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Kādi personas dati tiek apstrādāti?

- vārds, tālruņa numurs un e-pasta adrese;
- piegādes adrese;
- preču un pakalpojumu izmaksas un ar maksājumiem saistītie dati (pirkumu vēsture);
- klientu atbalsta dati.

Kāpēc tiek apstrādāti personas dati?

Personas dati tiek izmantoti, lai apstrādātu klienta pasūtījumus un piegādātu preces.
Pirkuma vēstures datus (pirkuma datums, preces, daudzums, klienta dati) izmanto, lai sagatavotu iegādāto preču un pakalpojumu kopsavilkumus un analizētu klientu izvēli un intereses.

Personas dati, piemēram, e-pasta adrese, tālruņa numurs un klienta vārds tiek apstrādāti, lai risinātu visus ar preču un pakalpojumu sniegšanu saistītos jautājumus (klientu atbalsts).

Tiešsaistes veikala lietotāja IP adrese vai citi tīmekļa identifikatori tiek apstrādāti, lai nodrošinātu tiešsaistes veikalu kā informācijas sabiedrības pakalpojumu un tīmekļa izmantošanas statistikas uzskaiti.

Maksājuma veikšanai nepieciešamo informāciju (vārds, uzvārds un maksājuma dati) apstrādā un uzglabā maksājuma pakalpojuma snidzējs Montonio (www.montonio.com).

Juridiskais pamatojums

Personas datus apstrādā, lai izpildītu ar klientu noslēgtu līgumu.
Personas datus apstrādā juridisko saistību izpildei (piemēram, grāmatvedībai un patērētāju sūdzību izskatīšanai).

Personas datu saņēmēji

Personas dati tiek nosūtīti tiešsaistes veikala klientu atbalsta personālam, lai pārvaldītu pirkumus un pirkumu vēsturi un atrisinātu klientu iespējamās problēmas.

Klienta izvēlētajam transporta pakalpojumu sniedzējam tiek pārsūtīts vārds, uzvārds, tālruņa numurs un e-pasta adrese. Kad preces piegādā kurjers, kopā ar kontaktinformāciju tiek pārsūtīta arī klienta adrese.

Ja tīmekļa veikala grāmatvedību nodrošina ārpakalpojuma sniedzējs, klientu personas dati tiek nosūtīti pakalpojumu sniedzējam grāmatvedības operāciju veikšanai.

Personas dati var tikt nosūtīt IT pakalpojumu nodrošinātājam, ja tie ir nepieciešami tiešsaistes veikala funkcionalitātes nodrošināšanai vai datu uzturēšanai.

Drošība un piekļuve datiem

Personas dati tiek glabāti uzņēmuma Zone Media OÜ serveros, kas atrodas Eiropas Savienības dalībvalsts vai Eiropas Ekonomikas zonas valstu teritorijā. Datus var nodot valstīm, kuru datu aizsardzības līmeni Eiropas Komisija ir novērtējusi kā adekvātu, kā arī uzņēmumiem ASV, kas ir pievienojušies privātuma aizsardzības sistēmai (Privacy Shield framework).

Tiešsaistes veikala darbinieki var piekļūt personas datiem, lai atrisinātu ar tiešsaistes veikala lietošanu saistītus tehniskus jautājumus un sniegtu klientu atbalstu.

Tiešsaistes veikals veic atbilstošus fiziskus, organizatoriskus un IT drošības pasākumus, lai aizsargātu personas datus pret nejaušu vai nelikumīgu iznīcināšanu, nozaudēšanu, pārveidošanu vai neatļautu piekļuvi un izpaušanu.

Personas datus pārsūta tiešsaistes veikala datu apstrādātājiem (piemēram, transporta pakalpojumu sniedzējiem un datu uzturēšanas pakalpojumu sniedzējiem), un apstrādā saskaņā ar līgumiem, kas noslēgti starp tiešsaistes veikalu un datu apstrādātājiem. Apstrādātājiem jānodrošina atbilstīgi aizsardzības pasākumi, apstrādājot personas datus.

Piekļuve personas datiem un to labošana

Personas datiem var piekļūt un tos var labot tiešsaistes veikala lietotāja profilā. Ja pirkums ir veikts bez lietotāja konta, personiskajiem datiem var piekļūt, izmantojot klientu atbalstu.

Piekrišanas atsaukšana

Ja personas datus apstrādā, pamatojoties uz klienta piekrišanu, klientam ir tiesības atsaukt savu piekrišanu, par to paziņojot klientu atbalstam caur pa e-pasta ziņojumu.

Uzglabāšana

Personas datus dzēš pēc tiešsaistes veikala klienta konta slēgšanas, ja vien datu glabāšana nav nepieciešama grāmatvedības vajadzībām vai patērētāju strīdu izšķiršanai.

Tiešsaistes pirkumiem, kas veikti bez klienta konta, pirkumu vēsture tiek saglabāta trīs gadus.

Strīdu gadījumos, kas saistīti ar maksājumiem un patērētāju strīdiem, personas datus glabā līdz brīdim, kad prasība tiek apmierināta vai līdz noilguma termiņa beigām.

Grāmatvedības vajadzībām nepieciešamie personas dati tiek glabāti septiņus gadus.

Datu dzēšana

Lai dzēstu personas datus, jāsazinās ar klientu atbalstu pa e-pastu. Uz dzēšanas pieprasījumiem atbild ne vēlāk kā viena mēneša laikā, nosakot datu dzēšanas termiņu.

Datu pārsūtīšana

Uz pieprasījumu nosūtīt personas datus, kas iesniegti pa e-pastu, tiek atbildēts viena mēneša laikā. Klientu atbalsts identificē personu un norāda, kādi personas dati ir nosūtāmi.

Tiešā mārketinga ziņojumi

Tiešā mārketinga ziņojumu sūtīšanai tiek izmantota e-pasta adrese un tālruņa numurs, ja klients ir devis attiecīgu piekrišanu. Ja klients nevēlas saņemt tiešā mārketinga ziņojumus, klientam jāizvēlas attiecīgā saite e-pasta ziņojuma kājenē vai jāsazinās ar klientu apkalpošanas dienestu.

Ja personas datus apstrādā tiešās tirdzniecības vajadzībām (profilēšanai), klientam ir tiesības jebkurā laikā iebilst pret savu personas datu sākotnējo un turpmāko apstrādi, tostarp profilēšanu saistībā ar tiešo mārketingu, paziņojot par to klientu atbalstam uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Strīdu izšķiršana

Strīdus par personas datu apstrādi risina ar klientu atbalstu (Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.). Uzraudzības iestāde ir Igaunijas Datu aizsardzības inspekcija (Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.).

SEKO mums

Bezmaksas piegāde

Par mums

 

Pieteikties jaunumiem

Vēlies uzzināt par karstākajiem jaunumiem? Pieraksties ziņu saņemšanai sevis izvēlētajā valodā!

Ienākt vai Reģistrēties